SCA "IORDĂCHESCU şi ASOCIAŢII", partener al Sesiunii intermediare a Congresului FBE - "Intermediate Meeting-Stage"

21 octombrie 2013

Societatea civilă de avocaţi Iordăchescu şi Asociaţii a susţinut în calitate de partener “Sesiunea intermediară a Congresului FBE” organizată de Federaţia Barourilor Europene (FBE) cu sprijinul Baroului Cluj. Sesiunea s-a desfășurat în perioada 17-19 octombrie, in Cluj-Napoca. Temele abordate în cadrul prezentărilor şi meselor rotunde, cum ar fi liberul acces la justiţie sau aspectele particulare ale instituţiei medierii în diverse state europene, au suscitat un real interes în rândul participanţilor. Peste 100 de avocaţi, membri ai Uniunii Naţionale a Barourilor din România şi avocaţi membri ai altor barouri din Uniunea Europeană, au participat la congres, care a reunit vorbitori din Belgia, Germania, Franţa, Italia, Spania, Austria, Polonia, Marea Britanie și România.

"Sesiunea intermediară a Congresului FBE, care s-a desfăşurat la Cluj-Napoca, a fost organizată de Baroul Cluj în parteneriat cu SCA Iordăchescu și Asociații. Organizarea cu succes a acestui eveniment a fost apreciată de reprezentanții barourilor din statele europene, care au luat parte la lucrările congresului.
În cadrul discuțiilor purtate cu mai mulți colegi din străinătate, am remarcat că provocările cu care ne confruntăm în activitatea curentă sunt similare, indiferent de statul în care ne desfășurăm activitatea. Astfel de manifestări constituie un bun prilej pentru noi, avocații, de a avea un schimb de idei la nivel european, în beneficiul nostru, al clienților noștri și, nu în ultimul rând, al Justiției"
relatează Marius G. Roman, avocat asociat în cadrul SCA Iordăchescu şi Asociaţii.