Avocaţi din cadrul SCA „IORDĂCHESCU ŞI ASOCIAŢII” – membri în comisiile de redactare a Noilor Coduri penal şi procesual penal

13 februarie 2014

Urmare a unei cereri potrivit Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, un cunoscut website de informaţii juridice a publicat lista integrală a persoanelor care au făcut parte din comisiile care au elaborat Noul Cod penal şi Noul Cod de procedura penală, precum şi Legile de punere în aplicare a noilor Coduri.

Profităm de ocazie pentru a-i menţiona şi felicita, cu aceeaşi ocazie, pe dl avocat asociat, fost magistrat de profesie, Dorel ANDRIEŞ şi pe dl avocat colaborator lector univ. dr. Daniel NIŢU.

Dl avocat Dorel Andrieş, fost procuror, procuror militar, judecător militar, mereu implicat în managementul judiciar – a fost Preşedinte al Tribunalului Militar Cluj şi Director – adjunct al Direcţiei Instanţelor Militare din cadrul Ministerului Justiţiei, a făcut parte din comisia de redactare a Noului Cod de procedură penală.

Dl avocat Daniel Niţu, lect.univ.dr. în cadrul Facultăţii de Drept a Universităţii Babeş-Bolyai Cluj-Napoca a făcut parte din comisia din Ministerul Justiţiei însărcinate cu elaborarea Legii pentru punerea în aplicare a Noului Cod penal.


(sursa: http://www.luju.ro/institutii/min-justitiei/exclusiv-cititi-aici-cine-au-fost-membrii-comisiilor-care-au-elaborat-proiectele-de-lege-ale-noului-cod-penal-si-noului-cod-de-procedura-penala-si-sumele-incasate-pentru-munca-depusa-in-comisii-surprinzator-veti-regasi-printre-acestia-pe-seful-sectiei-par)