SCA Iordăchescu și Asociații obține în fața Curții de Apel București respingerea unei propuneri de arestare preventive și punerea de îndată în libertate a clientului

27 mai 2019

Judecătorii de drepturi și libertăți din cadrul Curții de Apel București au admis contestația formulată împotriva încheierii Tribunalului București prin care s-a dispus luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu față de unul dintre clienții noștri și a dispus punerea de îndată în libertate a acestuia.

Într-un dosar al Parchetului de pe lângă Tribunalul București în care sunt anchetate infracțiuni de evaziune fiscală și spălare de bani, Ministerul Public a propus luarea măsurii arestului preventiv față de un om de afaceri, client al SCA Iordăchescu și Asociații.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București a respins propunerea de arestare preventivă și a dispus plasarea clientului în arest la domiciliu. Ca urmare a contestației formulate împotriva acestei încheieri, judecătorii de drepturi și libertăți din cadrul Curții de Apel București au admis calea de atac formulată, au respins propunerea de arestare preventivă și au dispus punerea de îndată în libertate a clientului.

Asistența și reprezentarea a fost realizată de o echipă de avocați din cadrul SCA Iordăchescu și Asociații formată din Eugen Constantin Iordăchescu, Milu Timoce, Horea Stan, Cristian Roman, Paul Ghiban și Codruț Preda.