SCA "IORDĂCHESCU și ASOCIAȚII" – partener în formarea inițială a magistraților. Derularea stagiilor de practică de către patru auditori de justiție în perioada 18 februarie – 15 martie 2013

20 martie 2013

În temeiul Protocolului de colaborare-cadru încheiat la data de 9 mai 2012 între Institutul Național al Magistraturii și UNBR, SCA "IORDĂCHESCU și ASOCIAȚII" a primit la sediul său din Cluj-Napoca un număr de patru auditori de justiție.
Stagiul cu caracter practic, parte a programului de formare inițială a viitorilor judecători și procurori, a constituit o etapă obligatorie a formării auditorilor de justiție. Venind în întâmpinarea solicitărilor Institutului Național al Magistraturii privind necesitatea realizării acestor stagii obligatorii în cadrul unor societăți de avocatură, SCA "IORDĂCHESCU și ASOCIAȚII" și-a manifestat disponibilitatea în acest sens
Astfel, în perioada 18 februarie – 15 martie 2013, cei patru auditori de justiție selectați au luat parte alături de avocații din cadrul societății la toate activitățile specifice profesiei de avocat, prevăzute de art. 3 din Legea nr. 51/1995 privind organizarea și exercitarea profesiei de avocat.
Succesul stagiilor de practică – aspect constatat de toți factorii implicați – subliniază implicarea SCA "IORDĂCHESCU și ASOCIAȚII" în procesul de formare inițială a viitorilor judecători și procurori.