Mihai David - expert pe domeniul dreptului civil 2019-2020

03 decembrie 2018

Colegul nostru, domnul avocat lect. univ. dr. Mihai David continuă seria colaborărilor cu Institutul Naţional al Magistraturii, pe palierul formare profesională continuă a judecătorilor în materia dreptului civil.

Astfel, conform unui anunţ al Institutului Naţional al Magistraturii, Mihai David a fost selectat ca expert specializat în domeniul Drept civil şi Drept procesual civil în cadrul proiectului „Justiţia 2020: profesionalism şi integritate”.

Alături de alţi colegi, judecători şi cadre didactice ale Facultăţilor de Drept din HEXAGON, Mihai David va participa la un set de 8 conferinţe de unificare a practicii judiciare, organizate la Bucureşti, pe parcursul anului 2019 (formare profesională continuă la nivel centralizat).

De asemenea, în cadrul aceluiaşi program, în perioada martie 2019 – mai 2020, Mihai va participa la mai multe conferinţe organizate la nivelul Curţilor de Apel, sub egida Institutului Naţional al Magistraturii (formare profesională continuă la nivel descentralizat).