Lawyr.it invită studenţii de la facultăţile de Drept să contribuie la realizarea celui de-al nouălea număr al revistei Lawyr.it.

17 iulie 2015

Lawyr.it aşteaptă articolele voastre pe o temă juridică la alegere pe adresa editors@lawyr.it până la data de 20 august 2015.

Articolele trebuie să cuprindă între 1350 şi 2500 de cuvinte, să respecte indicaţiile din secţiunea Editorial Guidelines, precum şi cerinţele sistemului de citare Harvard. Mai multe detalii pot fi obţinute accesând site-ul Lawyr.it: http://www.lawyr.it/index.php/about-us/news/537-lawyr-it-launches-a-new-open-call-for-submissions

Despre Lawyr.it
Lawyr.it a fost fondată de o echipă de studenţi români în urmă cu aproape doi ani, extinzându-se mai apoi şi în alte ţări din Europa Centrală şi de Est, devenind astfel prima publicaţie în domeniul juridic din aceasta parte a Europei realizată exclusiv de studenţi. În afară de revistă, site-ul Lawyr.it mai conţine şi un blog, o rubrică de prezentare a celor mai noi oportunităţi pentru studenţi, precum şi un dicţionar de termeni juridici. În plus, Lawyr.it a realizat şi proiectul Compendium, din dorinţa de a veni în ajutorul studenţilor de la Drept care doresc să facă practică sau să lucreze într-o firmă de avocatură.

Mai multe detalii despre proiectul Lawyr.it pot fi găsite pe www.lawyr.it